domingo, 28 de octubre de 2012

Pràctica IV

Aquesta darrera pràctica ha costat més pel fet d'haver d'aprendre el maneig d'un programa concret; GIMP.
És un programa de retoc fotogràfic i composició. És molt semblant al photoshop d'Adobe.

Aleshores posats per feina ens hem fet una fotografia, hem reduit la imatge i hem retallat el perfil. He cercat un fons ambientat amb el Hallowoen i muntat. Per acabar he posat un poquet de text.

I la veritat és que ha servit per evadir-se un poquet de la classe.

Fins la propera

Victòria Vilaret

jueves, 25 de octubre de 2012

PRÀCTICA III.  Materials multimedia
 
Vaig realitzar aquesta pràctica juntament amb n'Andrea Vallori.Hem seguit amb el material multimedia.
Aquest pic, hem agafat les eines de creació de còmic, de pòsters i d'activitats interactives que citarem la setmana passada i hem fet una fitxa que ens indica les característiques més bàsiques

Aquí vos deixo l'enllaç on hi ha les tres fitxes fetes: 

La segona tasca  hem creat una activitat interactiva sobre el projecte que duim a terme a l'assignatura.
Hem creat una crucigrama relacionat amb l'àrea de música per tal que els alumnes utilitzin les TIC com a recurs en el seu procés d'aprenentatge.

La nostra activitat es troba seguint el següent enllaç:

http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/705967/crucigrama.htm 

Espero que vos agradi, un aferrada.

Vicky

jueves, 18 de octubre de 2012


  II Pràctica


Per parelles hem cercat un material multimèdia i l'hem avaluat seguint la fitxa feta per Pere Marqués. Vaig fer parella amb n'Andrea Vallori i estriarem una activitat de  EDU365,  una activitat de música d'Educació Primària, de forma narrada i atractiva visualment. L'avaluació m'ha ajudat ha ser més crítica amb les activitats i no deixar-me guanyar del primer cop. L'activitat concretament ha destacat per mancances, però vull recalcar que l'avaluació no és de la pàgina, que crec que ens pot aportar molt. La pàgina és:

http://www.edu365.cat/primaria/muds/musica/stravinski/jocs/princeses/joc.html

La fitxa d'avaluació de Pere Marquès que he realitzat a l'activitat la podeu trobar a  la següent direcció:




Més tard, ja a casa per que a classe no donar temps cercarem una sèrie d'eines per crear materials multimèdia.




Eina per crear activitats interactives:


El sistema Lim és un entorn per la creació de materials educatius, format per un editor d'activitats (EdiLim), un visualitzador (LIM) i un arxiu en format XML (llibre) que defineix les propietats del llibre i les pàgines que el composen.  

Eina per crear un còmic:

Els estudiants poden dissenyar personatges flexibles, amb expressions i posant-los en qualsevol posició. A més, poden estilitzar el text en dinàmics globus de diàlegs, personalitzar accessoris i crear fons reutilitzables; de manera que així van creant el seu còmic.

Eina per crear muntatges fotogràfics:



És una eina de fàcil ús per aconseguir creacions, montatges fotogràfics, eines de disseny gràfic  i d'il·lustració.
Eina per crear pòsters visuals:
Pots unir les idees i mitjans de comunicació, a una wiki pissarra dinàmica. Utilitzar fotos, vídeos i altre contingut web per crear cartells i presentacions.

Eina per crear podcast:

http://www.podomatic.com/login.
Podomatic ens permet distribuir arxius multimèdia mitjançant el seu servei, sempre amb una prèvia subscribsió.



Eina per crear un blog:
http://www.blogger.com/
Com a resultat d'ús, aquest blog.
Eina per publicar arxius:
Eina molt útil que ja hem utilitzat  i que ens ajuda a la publicació d'arxius per poder visualitzar per varis usuaris i des de diferents bandes.

Banc de sons:

http://www.freesfx.co.uk/
És una eina per crear i emmegatzamar els sons de les diferents aplicacions, jocs, pel·licules ... que puguin necessitar acompanyament.

miércoles, 3 de octubre de 2012

No m'agrada marcar-me expectatives de cap assignatura. Si llavors no són cobertes t'endus una bona decepció. M'estim més està oberta a tot el que s'ensenyi i agafar el que crec que pugui ser útil; per aplicar més endavant. tant a nivell personal com a nivell professional.

Respecta el respost a l'enquesta, no em sorpren. Soc d'una fornada que li agrada dedicar més hores a les relacions personals, en viu i en directa; i tenir aficions més dinàmiques. Encara així crec que soc una persona molt activa digitalment parlant, per l'edat i la professió que tinc.

En el symbaloo he afegit certes pàgines que utilitzo sovint; com puguin ser el sofcatalà o el diari de Balears i altres eines, com el Canal d'Història o el Youtube que m'agrada visualitzar-les quan tenc un temps. Tanmateix encara em falta posar-ne més, que poc a poc aniran formant aquest mosaic.